Home Over het Dorpsoverleg Dorpsvisie (PDF)

Hoofdpunten periodiek overleg 23 februari 2022

23 februari 2022

Beste mede-Boskopers,

Hoofdpunten periodiek overleg

Een zogeheten taskforce van gemeente en belanghebbenden gaat bekijken wat er moet gebeuren om het centrum van Boskoop een grondige opknapbeurt te geven.

Ook vertegenwoordigers van de Dorpskern Winkeliers en het Dorpsoverleg maken deel uit van de taskforce. De gesprekken over de opknapbeurt voor het centrum van Boskoop spitsen zich toe op drie onderwerpen: de omgeving Bootstraat/Barendstraat, de leegstand van de winkels rond het Gouweplein en de villa Van Teylingen.

In de periodieke bijeenkomst van het Dorpsoverleg van woensdag 23 februari ging het ook over de ‘bruggenkwestie’ in de Biezen. AD Groene Hart publiceerde die dag een artikel hierover waarin ook voorzitter Sjaak Koster aan het woord kwam. Blij is het Dorpsoverleg dat de Alphense Stichting Platform Recreatie en Toerisme (PReT) zich achter het standpunt van het Dorpsoverleg heeft gesteld. Op korte termijn volgt hierover een overleg met wethouder Van Velzen. Wordt vervolgd dus.

Positief is ook dat het Dorpsoverleg wederom is uitgebreid met enkele leden. Op korte termijn stellen we deze voor op de website en Facebook.

Op donderdag 24 februari ondertekenen het Dorpsoverleg en de gemeente een convenant waarin de samenwerking wordt geregeld.

De volgende vergadering van het Dorpsoverleg is op 23 maart. Wilt u een keertje komen luisteren? Dat kan. Een mailtje naar de secretaris is voldoende: info@dorpsoverlegboskoop.nl

Dorpsoverleg Boskoop